Tartine de castravete cu branza si somon am avut in noaptea de Revelion pe masa. Toata lumea spunea ca e musai sa mancam peste in acea noapte, asa ca am cumparat somon afumat si am facut cu el niste aperitive delicioase.
Ideea am vazut-o de multe ori pe net si mi s-a parut foarte usor de executat :) De fapt, asa si este, iar in plus aspectul e unul foarte frumos, pe un platou alaturi de alte gustari.
Am folosit:
- 1 castravete (din acela lung, daca aveti mici vreo 2-3), 100 g branza proaspata, 120 g somon afumat marinat cu verdeturi (de la Ocean Fish, e excelent), patrunjel, un praf de sare (eu am avut branza nesarata si era necesar).
Am taiat castravetele in rondele. Eu n-am mai folosit razatoarea ondulata, dar daca aveti timp si chef, arata foarte dragut taiate ondulat.
Am amestecat branza cu putina sare. Cu un posh am pus pe fiecare felie de castravete un mot de branza.
Peste branza am pus cate un mic rulou de somon afumat si am decorat tartinele cu patrunjel.
Noi le-am servit pe platou alaturi de ceafa de porc presata afumata.
Va recomand sa le incercati pentru o cina festiva sau pentru o cina in 2. Sunt perfecte, sunt usor de pregatit si foarte gustoase!
Pofta buna si gatiti cu spor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu