Pulpa de porc in sos de ceapa
Avem nevoie de:
300-400 gr pulpa de porc
2 cepe albe mari
o ceapa rosie mare
4 catei de usturoi
4 linguri pasta de gogosari cu rosii
1/4 lingurita praf chilli
sare si piper dupa gust
maghiran si cimbru
Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.2 cepe albe mari
o ceapa rosie mare
4 catei de usturoi
4 linguri pasta de gogosari cu rosii
1/4 lingurita praf chilli
sare si piper dupa gust
maghiran si cimbru
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti.
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu