Faceți căutări pe acest blog

make-money-468x60

sâmbătă, 19 octombrie 2013

Pulpa de porc in sos de ceapa

Pulpa de porc in sos de ceapa

La noi in casa cam porcul e stapan, sa nu ma intelegeti gresit, ma refer la carne :)) . Rar reusesc sa fentez cu cate o mancare de pui, desi personal cam prefer puiul. Dar sa revenim la porcul nostru, o daraba de pulpa de porc gatita cu multa ceapa si aromata cu toate cele. Buna mancare! :) 
Avem nevoie de:
 300-400 gr pulpa de porc
2 cepe albe mari
o ceapa rosie mare
4 catei de usturoi
4 linguri pasta de gogosari cu rosii
1/4 lingurita praf chilli
 sare si piper dupa gust
maghiran si cimbru 
Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.
Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei. Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. 
Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.
Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.
La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.
Servim cu piure de cartofi si muraturi.
 Pofta mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu