Chiftele de pui, prajite
Mmmm...papa bun !!!
Ingrediente :
500 gr. carne tocata de pui
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
1 ou
1 felie de paine
marar si patrunjel
sare
Preparare :
Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, oul, felia de paine inmuiata in putina apa, verdeata tocata marunt si sarea dupa gust.
Se formeaza chiftelutele la dimensiunea dorita, se dau prin faina si se prajesc in tigaia cu ulei incins.
Se servesc dupa preferinta, cu cartofi, mazare, diferite sosuri, etc.
Daca nu lu-am atitudine, s-ar fi terminat de papat inainte sa le termin de preparat :)
Pofta buna !!!
Se servesc dupa preferinta, cu cartofi, mazare, diferite sosuri, etc.
Daca nu lu-am atitudine, s-ar fi terminat de papat inainte sa le termin de preparat :)
Pofta buna !!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu