Ingrediente:
- 300 gr ton in ulei
- 1 legatura salata verde
- 2 cepe verzi
- 1/2 ardei rosu
- 100 gr masline fara samburi
- 1/2 ardei galben
- zeama de lamaie
- 1 lingurita otet balsamic
- ulei de masline cu trufe
- sare
- piper alb
Tonul il scurgem de ulei si il taiem cuburi mai maricele.
Salata o spalam bine sub jetul de apa, o punem intr-o sita la scurs apoi o rupem bucatele mici.
Ardeiul rosu si galben il curatam de seminte si il taiem patratele mici.
Maslinele le facem rondele.
Ceapa o curatam, o spalam si o facem tot rondele.
Toate legumele impreuna cu tonul le punem intr-un bol.
Intr-un castronel amestecam otetul balsamic, zeama de lamaie, ulei de masline cu trufe, sare, piper si amestecam bine.
Acest dressing il turnam peste salata, dar nu tot o data, ci treptat pana are gustul dorit de noi si amestecam usor cu o paleta.
Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu