Praline Tiramisu
Ingrediente:
- 140 ml cafea calduta
- 250 gr mascarpone
- 24 piscoturi
- 2 linguri crema de lichior de cappucino
- 1 lingura zahar
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
- cacao
Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat.
Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.
Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta, crema de lichior si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema.
Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.
Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite.
Le tavalim prin cacao din abundenta.
Le dam la rece, apoi pot fi servite.
Sunt absolut delicioase pe cuvant de moldoveanca ;)...
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu