Faceți căutări pe acest blog

make-money-468x60

marți, 8 octombrie 2013

Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)

Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)


Sunt delicioasi dimineata la cafeluta, in pachetelul pentru scoala sau serviciu, sau pur si simpu oricand simtiti nevoia sa rontaiti ceva mai ales acum pe perioada postului. Copiilor le-au placut foarte mult!




Ingrediente:

100 gr tarate de ovaz
100 gr faina integrala
150 gr margarina vegetala moale 
100 gr miere de albine Dulceata Florilor
1 lingurita scortisoara
1 lingurita praf copt 

Mod de preparare:

Punem intr-un vas taratele de ovaz, faina, praful de copt si scortisoara. Adaugam margarina  moale si mierea.


Framantam bine cu mainile pana obtinem o compozitie omogena. Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora. 



Aplatizam bila de aluat cu mana si o asezam pe suprafata de lucru pe care am presarat tarate de ovaz. Presaram si deasupra tarate si intindem foaia cu sucitorul. Decupam biscuitii cu o forma.


Ii desprindem cu grija si ii punem in tava.


Punem biscuitii in cuptorul incalzit in prealabil si ii coacem circa 5-10 minute.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu