Un mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii! Eu m-am bucurat de aceasta rulada cateva zile la rand in pachetul pentru masa de pranz la lucru. Se poate tine 3-4 zile la frigider.
Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare si 2 lingurite de ulei de masline.
Spalam puiul si il tamponam cu un prosop de hartie.
Batem pe rand fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul de batut carne, punand deasupra o folie alimentara.
Ungem fiecare bucata de carne cu umplutura de legume si cu grija rulam si apoi legam rulada formata cu sfoara alimentara.
Asezam cele doua bucati de pui intr-o tava mica si turnam doua canite de apa.
Avem nevoie de:
2 buc. piept de pui
1 felie de telina
1 morcov
1 ceapa rosie
2 lingurite ulei de masline
1/2 lingurita sare de mare
oregano, roinita (sau orice alta planta aromata va place)
Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt iar telina si morcovul le dam pe razatoarea mica. Verdeturile le tocam marunt.Amestecam toate cele de mai sus intr-un bol, adaugand putina sare si 2 lingurite de ulei de masline.
Spalam puiul si il tamponam cu un prosop de hartie.
Batem pe rand fiecare bucata de piept de pui cu ciocanul de batut carne, punand deasupra o folie alimentara.
Ungem fiecare bucata de carne cu umplutura de legume si cu grija rulam si apoi legam rulada formata cu sfoara alimentara.
Asezam cele doua bucati de pui intr-o tava mica si turnam doua canite de apa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu