Faceți căutări pe acest blog

make-money-468x60

vineri, 30 august 2013

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco

Aperitive cu legume si branzeturi DelacoDesi aveam o gramada de treburi programate pentru astazi, cand imi vine sa ma joc…pai ma joc! Aperitive cu legume si branzeturi Delaco )
Asa c-am scos toate branzeturile Delaco pe blatul de lucru, legume si un mezel de la Danilevici si m-am pus pe treaba.
Am combinat cum am crezut mai bine ingredientele preparand aperitive pe care copiii mei le gusta chiar si cu privirea. Combinatii pentru aperitive ar fi fost muuuuulte , dar nu mai aveam loc pe platou.
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Aperitive cu branzeturi si legume. Aperitive Delaco

Ingrediente


  • miez de lapte Delaco
  • branza de capra Delaco
  • crema de branza cu smantana
  • cascaval Delaco
  • susan
  • patrunjel
  • salam italian
  • castraveti
  • rosii cherry
  • ardel rosu
  • pesmet

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Cosulete din cascaval. Cosulete aperitiv.

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Bilute de branza aperitiv

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Miez de lapte Delaco. Aperitive cu miez de lapte.
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Aperitive cu branzeturi. Delaco.

Aperitive cu legume si branzeturi Delaco
Aperitive Delaco.
In ordinea de pe
tricouri Aperitive cu legume si branzeturi Delaco )platou:
-Betisoare cu felii de castravete, bucati de branza de capra Delaco si jumatate de rosie Cherry.
-Felii de miez de lapte, un cub de salam italian si ardel rosu. Decor-putin patrunjel
-Bilute din branza de capra modelate usor in mana si date prin amestec de susan si verdeata si altele prin bucatele de mezel usor rumenite.
Cosulete din cascaval ras Delaco umplute cu crema de branza cu smantana.
Cum se fac cosuletele? Simplu, e prima oara cand fac si au iesit bine toate 3.
Am ras cascaval intr-o farfurie (cam 2 linguri de cascaval pentru un cos) si am adaugat o lingura de pesmet si-am amestecat.
Am incins bine o tigaie de teflon (fara ulei) si am pus 2 linguri de amestec si am apasat cu o lingura pana i-am dat o forma (patrata, rotunda, cum vreti) si am facut o “foaie” de branza subtirica. Am intors-o cu o paleta cand am vazut ca s-a rumenit si-am lasat-o putin si pe cealalta parte.
Cand a fost rumenita pe ambele parti am luat-o cu lingura si-am pus-o rapid pe un pahar pus cu gura-n jos si am modelat-o cu mana. E fierbinte dar nu chiar insuportabila. Am lasat-o sa se raceasca si sa -si defineasca forma. Le-am scos de pe pahar exact cand le-am umplut, dar nu e neaparat ca banuiesc ca se pastreaza bine la rece.
Si…cam atat .
Mai vreti ceva? Aperitive cu legume si branzeturi Delaco )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu